Σπύρος Μάκαρης

Σπύρος Μάκαρης

Οι άνθρωποι που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες που κάνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία και δη αυτά που καλλιεργούν τον αναπτυξιακό αθλητισμό, είναι ουσιαστικά αυτοί που στην πραγματικότητα της Ελλάδας είναι οι πυλώνες του αθλητισμού.

Με συνεχή ταξίδια σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων συνεχίζεται η αξιολόγηση των αθλητών από τον ενωσιακό προπονητή κ. Βαγγέλη Γατσέλο, ο οποίος επισκέφθηκε και το νησί της Κύθνου προκειμένου να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της Κ-16 του ΑΠΣΚ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους 16 του CEV Cup έκανε ο ΑΟ Θήρας που χρειάστηκε 79 λεπτά για να λυγίσει την αντίσταση της βελγικής Ούντεγκεμ.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΤΕ Κυκλάδων για το διάστημα 20-21/11/2021.

Τους αθλητές του Κάσσου Μαρία και Σουκούλη Αλέξανδρο συγχαίρει ο Πανναξιακός με αφορμή την επιτυχημένη τους παρουσία στον κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Κώστου όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου «Αγίου Αθανασίου του Πάριου» στον Κώστο και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 14 Νοεμβρίου 2021 είναι το εξής:

Δείτε τι δήλωσαν ο προπονητής της Ελλάς Σύρου, Νίκος Βουτσίνος και ο τερματοφύλακας του ΑΟ Άνω Σύρου, Δημήτρης Χρήστου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα που ανέδειξε νικήτρια την ομάδα της Ελλάς με 0-4.

Οι προπονητές του ΑΟ Ερμούπολης, Λάζαρος Τσιομπάνης και του Άρη Σύρου, Μάκης Νικολαΐδης μίλησαν για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων τους που άνοιξε την αυλαία του ανδρικού πρωταθλήματος τη ΕΣΚ Κυκλάδων και ανέδειξε νικητές τους ΄΄Κιτρινόμαυρους'' της Σύρου.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Κυκλάδων ευχαριστεί την εταιρία Attica Group για την παροχή έκπτωσης σε όλα τα σωματεία της δύναμης της.

Δείτε πως κατέγραψε ο φακός του Νικόλα Σταυρίτη το ντέρμπι της 2ης φάσης του Κυπέλλου Κυκλάδων, Πανναξιακός - ΑΕ Πάρου (2-0).

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35